Δημοσιεύθηκε Τετ 14 Φεβ - 10:32:23
Υλικά
400g λιγκουίνι
ελαιόλαδο
350g χυμό ντομάτας
5 κουταλιές της σούπας κάπαρη
1 λεμόνι
παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα λιγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Σε μια μέτρια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε λίγο λάδι, προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και την κάπαρη (ξεπλυμένη). Βάζουμε ξύσμα μισού λεμονιού. Σιγοβράζουμε για 5 έως 7 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
Όταν τα λιγκουίνι είναι έτοιμα, στραγγίζουμε, τα ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Πηγή: Υumyum