Δημοσιεύθηκε Τετ 14 Φεβ - 10:53:57
Υλικά
250 γραμ. ζυμαρικά
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδου
150 γρ. πράσινες ελιές
8 κουταλιές της σούπας πασσάτα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας σε μια μεγάλη κατσαρόλα αλατισμένου νερού.
Ξεφλουδίζουμε και τηγανίζουμε το σκόρδο για λίγα λεπτά στο λάδι μέχρι να μαλακώσει.
Αφαιρούμε τα κουκούτσια, ψιλοκόβουμε τις πράσινες ελιές και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε την πασσάτα και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή: Υumyum