Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
 Ποιες σειρές ανανεώνονται στο CW; Maxresdefault-730x411

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για τα δεδομένα του προχώρησε το κανάλι CW την Παρασκευή, δίνοντας στη δημοσιότητα τη λίστα με της σειρές που θα συνεχιστούν και του χρόνου.

Τα νούμερα και οι αξιολογήσεις μπορεί να μην είναι το ίδιο καλές για όλα τα προγράμματα αλλά, ο πρόεδρος του καναλιού Mark Pedowitz αποφάσισε να δείξει εμπιστοσύνη στο κανάλι ανανεώνοντας 11 σειρές, συμπεριλαμβανομένου του Reign που θα συνεχιστεί τον επόμενο μήνα για τρίτη σεζόν. Εκτός, όμως, από τις σειρές που θα ανανεωθούν, το CW έχει και αρκετές νέες οι οποίες θα προβληθούν ανάμεσα στις ήδη υπάρχουσες, όπως το Containment.

Σύμφωνα με τον Pedowitz «Το CW είναι το σπίτι μερικών από τις πιο θρυλικές τηλεοπτικές σειρές με ένα ευρύ φάσμα που καλύπτει από μουσικές κωμωδίες και δράση μέχρι δράμα επιστημονικής φαντασίας σε εβδομαδιαία βάση. Συνεχίζοντας να προωθούμε τη στρατηγική μας για περισσότερες σειρές που θα ικανοποιούν το θεατή όλο το χρόνο, επιλέξαμε να ανανεώσουμε τις συγκεκριμένες 11.»

Συνολικά οι 11 σειρές που θα επιστρέψουν στους δέκτες μας για τη νέα σεζόν είναι οι εξής : The Flash (Season 3), Arrow (Season 5), Legends of Tomorrow (Season 2), The 100 (Season 4), iZombie (Season 3), Supernatural (Season 12), Crazy Ex-Girlfriend (Season 2), Jane the Virgin (Season 3), Reign (Season 4), The Vampire Diaries (Season  Ποιες σειρές ανανεώνονται στο CW; Icon_cool και The Originals (Season 4).

Σημειωτέον, το Supernatural με τη 12η σεζόν θα είναι πλέον η μακροβιότερη σειρά του καναλιού, ρίχνοντας το 7th Heaven στη δεύτερη θέση, ενώ αναμένεται να ξεπεράσει και τα 250 επεισόδια.

 #The #CW #Channel #Renewing #Eleven #Series

 TechInGreek.com

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις