Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Κινδύνευσε να πεθάνει ... και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν διάγνωση 2398266

Κινδύνευσε να πεθάνει ... και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν διάγνωση Tlo0j10
Τι μπορεί να πάθει ένας ασθενής όταν «κακοπέσει» και οι γιατροί προσπαθούν ανεπιτυχώς να καταλάβουν τι έχει συμβεί ή δεν κάνουν τα στοιχειώδη βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή του;

Ίσως αν διαβάσετε την ιστορία της 22χρονης κοπέλας που δημοσιεύουμε θα καταλάβετε πόσο εύκολα, με ένα απλό πρόβλημα, μπορείς να μπεις σε ένα νοσοκομείο και να μην... ξαναβγεις.

Η 22χρονη της ιστορίας μας, πριν από δυο βδομάδες περίπου, επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ με έντονο πόνο στην κοιλιά.

Χωρίς εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν άτυπη ουρολοίμωξη και της έδωσαν εξιτήριο. Ο πόνος συνεχιζόταν όμως και η κοπέλα επισκέφτηκε ιδιώτη γιατρό, που την καθησύχασε αλλά ο πόνος συνεχίστηκε, χωρίς να μπορεί να πει κάποιος στην ίδια και την οικογένεια της από που προέρχεται.
Λίγες μέρες μετά, κι ενώ ο πόνος μεγάλωνε, η 22χρονη μπήκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, με τις εξετάσεις να είναι ιδιαίτερα βεβαρημένες.

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και η κοπέλα, σύμφωνα με το περιβάλλον της, έγινε «μπαλάκι» από το ένα τμήμα στο άλλο, καθώς δεν έπαιρνε κανείς την ευθύνη, με τελική κατάληξη και νέο εξιτήριο.

Αποφάσισε λοιπόν η 22χρονη να αναζητήσει την τύχη της εκ νέου στο ΠΑΓΝΗ και οι γιατροί δεν πίστευαν πως με τέτοιες εξετάσεις της έδωσαν εξιτήριο από το Βενιζέλειο.

Τελικά, με τα πολλά, αποφασίζεται η εισαγωγή της στη Μαιευτική Κλινική και- επιτέλους .- γίνεται ο υπέρηχος κοιλίας, που θα έπρεπε σε μια στοιχειώδη εξέταση να γίνει από την αρχή.
Εκεί, διαπιστώθηκε πως υπάρχει μια κύστη στη σάλπιγγα που είχε σπάσει προκαλώντας της, μόλυνση στο έντερο.

Οι γιατροί, κακήν κακώς, αποφάσισαν να κάνουν αφαίρεση της σάλπιγγας, αλλά ...αλίμονο, η περιπέτεια για το νεαρό κορίτσι δεν τελειώνει εδώ.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ο γιατρός αφού έκανε την αφαίρεση της σάλπιγγας στο χειρουργείο... εξαφανίστηκε αφήνοντας την 22χρονη να τον αναζητά για να τις δώσει απαντήσεις.
Στις αιτιάσεις της οικογένειας πως κάποιος (και ειδικά ο χειρουργός γιατρός ) πρέπει να ενημερώσει την 22χρονη για το τι έχει συμβεί, οι ειδικευόμενοι γιατροί επισήμαναν , κατά την οικογένεια, πως ειναι δημόσιο νοσοκομείο και δεν έχει υποχρέωση ο γιατρός να περάσει και να δει την ασθενή του μετά το χειρουργείο.

Τελικά, με τα πολλά και μετά τα παράπονα που έκανε η οικογένεια στο γιατρό την κάλεσε (.), όπως η μητέρα καταγγέλλει, στο γραφείο του για να τη δει και να την ενημερώσει, αποκαλύπτοντας τους πως και η άλλη σάλπιγγα της κοπέλας είχε πρόβλημα και ίσως να χρειαστεί νέο χειρουργείο...

Η 22χρονη είναι ακόμα στο νοσοκομείο και οι δικοί της άνθρωποι δεν είναι σίγουροι πως ακόμα και τώρα η περιπέτεια της τέλειωσε, άλλωστε με τέτοια αντιμετώπιση που είχε είναι λογικό πως δεν μπορούν να εφυσυχάζουν.

Εξάλλου και οι ίδιοι είναι αποφασισμένοι να μην το αφήσουν έτσι.



Πηγή: cretalive

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις