Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  BLUE FOX

BLUE FOX
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Ως θύμα πολιτικής δίωξης εμφανίζεται τώρα ο Μαρινάκης 2405376

Ως θύμα πολιτικής δίωξης εμφανίζεται τώρα ο Μαρινάκης Tlo0j10
Η γνωστή «μόδα» την οποία μέχρι σήμερα ακολουθούσαν πιστά οι πολιτικοί φαίνεται πως «γοήτευσε» και τους νομικούς συμβούλους του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, ο εφοπλιστής εμφανίστηκε αργά το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά, το οποίο εξέτασε την επικύρωση της διάταξης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον ίδιο και στους τρεις συνεργάτες του. Η διάταξη είχε εκδοθεί από την εισαγγελέα Ειρήνη Τζίβα μετά και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση NOOR1 και τους 2,1 τόνους ηρωίνη.

Ο ίδιος ο εφοπλιστής, όταν εκλήθη τη Μεγάλη Τρίτη να παραδώσει το διαβατήριό του από τις αρμόδιες Αρχές, όπως επιτάσσει ο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις, προφασίστηκε πως το έχασε. Του δόθηκε προθεσμία έως και το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στις 22.00 προκειμένου να το βρει και να το παραδώσει. Ο νόμος προβλέπει τη διαδικασία Αυτοφώρου σε περίπτωση μη εμπρόθεσμης παράδοσης ταξιδιωτικού εγγράφου. Υπό τον φόβο αυτόν, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε το διαβατήριο, το οποίο ως διά μαγείας ανευρέθη.

Προηγουμένως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ισχυρίστηκε ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά πως είναι θύμα πολιτικής δίωξης και στόχος της κυβέρνησης. Για τον λόγο αυτόν δεν θα έπρεπε να του αφαιρεθούν τα ταξιδιωτικά του έγγραφα. Έτσι, μετά τους πολιτικούς οι οποίοι, όταν κατηγορούνται για κάποιο σκάνδαλο, αντιδρούν αυτόματα ισχυριζόμενοι πως έχουν πέσει θύματα πολιτικής σκευωρίας, τώρα και οι επιχειρηματίες υιοθετούν την ίδια τακτική, έστω κι εάν έχουν πιαστεί «με τη γίδα στην πλάτη».

Το Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά θα ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του περί επικύρωσης της διάταξης απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του εφοπλιστή - εκδότη περί πολιτικών διώξεων σε βάρος του προϊδεάζουν για την τακτική που θα ακολουθήσουν οι νομικοί του σύμβουλοι κατά την επόμενη φάση της ανακριτικής διαδικασίας για την υπόθεση NOOR1, την οποία έχει αναλάβει Eιδική Εφέτης Διαφθοράς.

Με δεδομένο ότι η κάλυψη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε πολιτικό επίπεδο από τη σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει σοβαρό εσωκομματικό ρήγμα μεταξύ Σαμαρικού μπλοκ και Μητσοτακικών, θα είχε ενδιαφέρον να δει κάποιος εάν η νέα αυτή διάσταση περί «πολιτικής δίωξης» του εφοπλιστή θα υιοθετηθεί και από την ηγεσία της Πειραιώς και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς, αυτό επιδιώκει ο κατηγορούμενος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος σε αντάλλαγμα παρέχει στη ΝΔ αφειδώς την υποστήριξη των ΜΜΕ τα οποία ελέγχει.



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις