Δημοσιεύθηκε Κυρ 6 Μαρ - 19:00:49
1 μαρούλι πλυμμένο και κομμένο
300 γρ. σάλτσα one thousand islands
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
150 γρ. παριζάκι
2 αυγά βρασμένα σφιχτά
2 ντομάτες
1 μικρό αγγουράκι
Η σαλάτα του σεφ αποτελεί μία εύκολη λύση για μπουφέ και για παιδικά πάρτυ. Τα παιδιά ξετρελαίνονται για αυτήν την σαλάτα.
Για να την φτιάξουμε ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ σερβιρίσματος βάζουμε το μαρούλι.
Κόβουμε το παριζάκι, την ντομάτα και το αγγούρι σε μικρά κυβάκια.
Παράλληλα, βράζουμε τα αυγά για να γίνουν σφιχτά. Όταν είναι έτοιμα, τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια (για ευκολία χρησιμοποιούμε την συσκευή που κόβει το αυγό σε ροδέλες και κόβουμε δύο φορές: μια σε ροδέλες και άλλη μία τοποθετόντας τις ροδέλες κάθετα απο την αρχική τους θέση)
Ρίχνουμε στι μπωλ το τυρί, το παριζάκι, τις ντομάτες, το αγγούρι και το αυγό και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε την σάλτσα στην επιφάνεια των υλικών και σερβίρουμε.
πηγή
300 γρ. σάλτσα one thousand islands
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
150 γρ. παριζάκι
2 αυγά βρασμένα σφιχτά
2 ντομάτες
1 μικρό αγγουράκι
Η σαλάτα του σεφ αποτελεί μία εύκολη λύση για μπουφέ και για παιδικά πάρτυ. Τα παιδιά ξετρελαίνονται για αυτήν την σαλάτα.
Για να την φτιάξουμε ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:
Σε ένα μεγάλο πορσελάνινο μπολ σερβιρίσματος βάζουμε το μαρούλι.
Κόβουμε το παριζάκι, την ντομάτα και το αγγούρι σε μικρά κυβάκια.
Παράλληλα, βράζουμε τα αυγά για να γίνουν σφιχτά. Όταν είναι έτοιμα, τα ψιλοκόβουμε σε πολύ μικρά κυβάκια (για ευκολία χρησιμοποιούμε την συσκευή που κόβει το αυγό σε ροδέλες και κόβουμε δύο φορές: μια σε ροδέλες και άλλη μία τοποθετόντας τις ροδέλες κάθετα απο την αρχική τους θέση)
Ρίχνουμε στι μπωλ το τυρί, το παριζάκι, τις ντομάτες, το αγγούρι και το αυγό και ανακατεύουμε καλά.
Απλώνουμε την σάλτσα στην επιφάνεια των υλικών και σερβίρουμε.
πηγή