Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  Van-Helsing

Van-Helsing
Τεχνικοί
Τεχνικοί

Γεια σας Επισκέπτης,

Καλωσορίσατε στην κοινότητα μας. Σας ευχόμαστε μια ευχάριστη παραμονή. Very Happy

Arrow Το φόρουμ σας παρέχει την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες του διαδικτύου και να ανταλλάξετε γνώμες,απόψεις και περιεχόμενο. Στο συγκεκριμένο φόρουμ μπορούν οι gamers και όχι μόνο να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Μπορείτε να συζητήσετε μέσω θεμάτων (αναρτήσεων ) ή μέσω της ζωντανής συνομιλίας τσατ ή μέσω των PM προσωπικών μηνυμάτων.

Για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ θεσπίστηκαν κάποιοι κανόνες: 
 
Οι διαχειριστές και οι συντονιστές προσπαθούν να διατηρούν το περιεχόμενο αυτής της Δ. Συζήτησης καθαρό από μεμπτό περιεχόμενο επεμβαίνοντας και ενίοτε διαγράφοντας το. Επειδή όμως είναι αδύνατο να ελέγχονται όλα τα μηνύματα που αναρτώνται, γι' αυτό αποδέχεστε πως ό,τι αναρτάται εκφράζει μόνο τον δημιουργό του μηνύματος και όχι την άποψη των διαχειριστών, των συντονιστών και του webmaster (εκτός από τα μηνύματα τα οποία αναρτήθηκαν από αυτούς) και δεν φέρουν καμία ευθύνη γι' αυτά.

Συμφωνείτε να μην αναρτάτε μηνύματα με υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, συκοφαντικό, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή. Μη συμμόρφωση θα οδηγήσει σε άμεση και μόνιμη διαγραφή του μέλους (με γνωστοποίηση της ενέργειάς του στο φορέα παροχής υπηρεσιών Internet μέσω του οποίου συνδεθήκαμε). Η διεύθυνση IP του εκάστοτε μηνύματος καταγράφεται για να διασφαλιστεί το περιεχόμενο των αναρτήσεων όπως ήδη ορίστηκε. Συμφωνείτε ότι ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να επεξεργαστούν ή να μετακινήσουν οποιαδήποτε ανάρτηση ή Θ. Ενότητα το περιεχόμενο της οποίας δεν πληροί τους όρους χρήσης. Ως μέλος αποδέχεστε να αποθηκευτούν οι πληροφορίες, τις οποίες θα εισαγάγετε, σε βάση δεδομένων. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως ο webmaster, ο διαχειριστής ή ο συντονιστής δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Αυτό το σύστημα της Δ. Συζήτησης βασίζεται σε cookies τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας. Τα cookies αυτά δεν περιέχουν καμία απολύτως πληροφορία από τα στοιχεία που θα εισαγάγετε παρακάτω, εξυπηρετούν μόνο στο να βελτιωθεί η περιήγησή σας στην Δ. συζήτηση. Η e-mail διεύθυνσή σας χρησιμοποιείται μόνο για την επιβεβαίωση των στοιχείων εγγραφής σας και του κωδικού σας, καθώς και για την αποστολή νέου κωδικού σε περίπτωση που λησμονήσετε το τρέχοντα ενεργό κωδικό σας.
Κανόνες του φόρουμ-Όροι χρήσης Clipbo10


Με την εγγραφή σας στο φόρουμ αποδέχεστε τους παρακάτω Και τους παραπάνω κανόνες της κοινότητας:

01. Κάθε μέλος επιτρέπεται να έχει μόνο έναν λογαριασμό στο φόρουμ.

02. Η επίσημη γλώσσα του φόρουμ είναι τα ελληνικά. Επιτρέπεται να γράφεται αγγλικά μόνο εφόσον πρόκειται να αναφερθείτε σε ορολογίες.Επίσης απαγορεύονται και τα Greeklish μπορείτε να τα μετατρέψετε σε ελληνικά στο http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp αυτό ισχύει και στην συνομιλία(chat) και στις δημοσιεύσεις.

03. Δημοσιεύσεις και απαντήσεις με παράνομο, πορνογραφικό, ρατσιστικό, άσεμνο, προσβλητικό ή περιεχόμενο με εθιστικές ουσίες, που μπορεί να μειώσουν ή να επηρεάσουν ένα άλλο μέλος του φόρουμ, απαγορεύονται αυστηρά. Δημοσιεύσεις και απαντήσεις που δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες αυτούς είναι δυνατόν να αποφέρουν τον άμεσο αποκλεισμό και μόνιμη απαγόρευση εισόδου του μέλους σε αυτήν την κοινότητα.

04. Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε μια μόνο εικόνα για την υπογραφή σας χωρίς όμως να κάνετε διαφήμιση κάποιου ιστοχώρου . Υπάρχει συγκεκριμένος τομέας για διαφήμιση.

05. Παρακαλούμε αποφύγετε τις απαντήσεις σπαμ.

06. Το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα επεξεργασίας, τροποποίησης, και διαγραφής μιας δημοσίευσης εφόσον δεν συμμορφώνεται με τους κανόνες της κοινότητας.

07. Κατά τη δημοσίευση θεμάτων ή απαντήσεων φροντίστε να είστε ήρεμοι και μην προσπαθήσετε να εμπλακείτε σε τυχόν θέματα με τέτοιο περιεχόμενο. Το προσωπικό θα φροντίσει το συντομότερο δυνατόν για την απομάκρυνση τους. Εάν νιώθετε ότι δεν είστε σε θέση να απαντήσετε εκείνη τη στιγμή, δοκιμάστε αργότερα που θα είσαστε σε θέση να απαντήσετε.

08. Για κάθε προειδοποιήση που λαμβάνετε το επίπεδο μειώνεται κατά ένα ποσοστό. Τα ποσοστά είναι 100%, 75%, 50%, 25% και αποκλεισμός.

09. Η Ζωντανή Συνομιλία (ChatBox) της κοινότητας μας δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ζητήσετε βοήθεια. Αν χρειάζεστε βοήθεια για κάποιο θέμα μπορείτε να το δημοσιεύσετε στην ανάλογη κατηγορία της κοινότητας μας. Τα Greeklish απαγορεύονται αυστηρά στους χώρους συνομιλιών. Απρεπείς, υβριστικές, προσβλητικές και ρατσιστικές συμπεριφορές στους χώρους συνομιλιών απαγορεύονται και σε περιπτώσεις μη τήρησης του κανόνα επιβάλλεται προσωρινός ή αποκλεισμός από τη Ζωντανή Συνομιλία.

10. Μην ανοίγετε κάποιο θέμα αν δεν βεβαιωθείτε ότι δεν προϋπάρχει κάποιο άλλο post με το ίδιο θέμα. Υπάρχει η λειτουργία Αναζήτησης σε αυτό το φόρουμ. Χρησιμοποιήστε την πριν ανοίξετε ένα θέμα με μια νέα ερώτηση,ιδέα κ.α

11.Τα μηνύματα θα πρέπει να δημοσιεύονται σε ενότητες, του οποίου η θεματολογία (τίτλος - περιγραφή) σχετίζεται με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας.Ο τίλος θέματος πρέπει να είναι ξεκάθαρος και οχι παραπλανητικός. Όπως θέμα μηνύματος ΣΟΣ!! HELP! ΠΡΌΒΛΗΜΑ!.
Αν διαπιστώσετε ότι ένα θέμα βρίσκεται σε λανθασμένη κατηγορία, ειδοποιήστε το προσωπικό προκειμένου να μετακινήσουν το θέμα στην ορθή κατηγορία.


12. Σε περίπτωση που αντιγράφετε κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα αναφέρετε απαραιτήτως την πηγή .Προσοχή! Μην αντιγράφετε γράψτε αυτό που είδατε με δικά σας λόγια και ΠΑΝΤΑ αναφέρετε πηγή.

13.Μην γράφετε κεφαλαία γιατί δείχνει ότι φωνάζετε!

14.Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση κειμένων ή ιστοσελίδων με παράνομο και επιβλαβές υλικό.


15.Απαγορεύεται αυστηρά το trolling, το spamming ,οι δημοσιεύσεις που έχουν crack ,serial κ.α .


16.Απαγορεύεται η αντιγραφή εικόνων ή κειμένων από το φόρουμ χωρίς την άδεια μας.
17. Με την εγγραφή σας αποδέχεστε να σας αποστέλλονται ενημερωτικά email στα οποία μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε καινούργια newsletter.


Οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω κανόνων θα έχουν ως συνέπεια τον μόνιμο ή προσωρινό αποκλεισμό (ban) του χρήστη από το φόρουμ.


Κανόνες του φόρουμ-Όροι χρήσης Warnin11 Σημείωμα Πνευματικών Δικαιωμάτων:

Τα πνευματικά δικαιώματα είναι κατοχυρωμένα από το best-gaming.net τα θέματα(δημοσιεύσεις)οι εικόνες,οι κώδικες κ.α ανήκουν αποκλειστικά στο φόρουμ.Απαγορεύετε η αντιγραφή και αναδημοσίευση σε άλλο φόρουμ χωρίς άδεια.
© 2017, Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο best-gaming.net
Κάποιες εικόνες και θέματα μπορεί να τα πήραμε από το διαδίκτυο και δεν ανήκουν σε εμάς τα δικαιώματα.Αλλά πάντα αναγράφουμε την ΠΗΓΗ.
Αν είστε ο κάτοχος μιας σελίδας που έχει αντιγραφεί και επιθυμείτε αφαίρεση περιεχομένου δικού σας μπορείτε να κάνετε το αίτημα σας και εμείς θα το ελέγξουμε και θα το αφαιρέσουμε άμεσα.
Κανόνες του φόρουμ-Όροι χρήσης Contac10 Αν έχετε τεχνικό πρόβλημα ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail info@best-gaming.net ή με την υποστήριξη ,αν θέλετε να αναφέρετε ένα μήνυμα ότι δεν πληροί τους όρους θα βρείτε ένα ! που εάν το πατήσετε θα πρέπει να γράψετε το λόγω αναφοράς ώστε να σταλεί σε συντονιστή .Επίσης παρακαλούμε να διαβάσετε και τις Συχνές ερωτήσεις ώστε να μάθετε παραπάνω για την λειτουργία του φόρουμ,καλή πλοήγηση και ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!


Οποιαδήποτε παραβίαση των παραπάνω κανόνων θα έχουν ως συνέπεια τον μόνιμο αποκλεισμό (ban) του χρήστη από το φόρουμ.


όροι χρήσης:


Με φιλικούς χαιρετισμούς οι Διαχειριστές.


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.
e-mail επικοινωνίας: info@toplivenews.net

Η ομάδα διαχείρισης,
Best-Gaming Community.

http://linux-team.forumgreek.com/

#2
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Οι κανόνες ενημερώθηκαν παρακαλείσθε να τους διαβάσετε άμεσα. 

http://www.best-gaming.net/

#3
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
Οι κανόνες ενημερώθηκαν 23.08.2017-21:51:11

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις