Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

Top news community
Καλοσωρίσατε!
Για να έχετε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό . Καλή πλογήση!

  Θες να γίνεις συντονιστής;   Δες εδώ

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

#1
  GAMSgr

GAMSgr
Ιδρυτής
Ιδρυτής
H Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τους τίτλους της Techland στην Ελλάδα! Techland-2-890x606
Η Enarxis Dynamic Media Ltd. θα διανέμει τους τίτλους της Techland, της βραβευμένης Πολωνικής εταιρείας ανάπτυξης και έκδοσης ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Με βάση την συμφωνία που επιτεύχθηκε, η Enarxis θα αναλάβει την διανομή των παιχνιδιών της Techland στην Ελλάδα. Ο πρώτος τίτλος που υπάγεται σε αυτήν την συμφωνία είναι το Torment: Tides of Numenera, η κυκλοφορία του οποίου θα πραγματοποιηθεί στο πρώτο τρίμηνο του 2017.
H Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τους τίτλους της Techland στην Ελλάδα! Torment-1024x513
Το Torment: Tides of the Numenera είναι ο πνευματικός διάδοχος του Planescape: Torment, ενός RPG που στη συνείδηση των θιασωτών του είδους είναι το καλύτερο δείγμα του είδους αυτού στην ιστορία του gaming στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ο νέος τίτλος της Techland κατάφερε να χρηματοδοτηθεί με το ποσό-ρεκόρ των 4 εκατομμυρίων δολαρίων μέσω της υπηρεσίας Kickstarter και στα χέρια της inXile και του θρυλικού Brian Fargo αναμένεται να διαπρέψει στην αγορά την επόμενη χρονιά.
“Είμαστε κατενθουσιασμένοι που συμπεριλαμβάνουμε την Techland στις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε επίσημα στην Ελλάδα,” δήλωσε ο Νίκος Γεωργακόπουλος, εμπορικός διευθυντής της Enarxis. “Η ιστορία της Techland είναι γνωστή μέσα από τις εμπορικές επιτυχίες της, με τίτλους όπως το Call of Juarez, το Dying Light, το Dead Island και, βέβαια, το Torment: Tides of Numenera την επόμενη χρονιά. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με την ίδια επιτυχία.”
H Enarxis Dynamic Media θα διανέμει τους τίτλους της Techland στην Ελλάδα! Torment-Tides-of-Numenera-1-1024x576
***
Από την ίδρυση της το 1991, η Techland ενισχύει συνεχώς τη θέση της στη βιομηχανία και το 2000 άρχισε να κατακτά τις διεθνείς αγορές. Αρχικά, η δραστηριότητά της ήταν η διανομή λογισμικού στην Πολωνία. Αργότερα, προς τα τέλη της δεκαετίας του ’90, αποφασίστηκε η παραγωγή λογισμικού με έμφαση στα video games. Σήμερα, η εταιρία δημιουργεί παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών για όλες τις σημαντικές πλατφόρμες – τα PCs, το Xbox 360, το Xbox One, το PlayStation 3 και το PlayStation 4. Η βασική τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι μία μηχανή γραφικών που ανέπτυξε η ίδια, η οποία βρίσκεται πλέον στην 6η της έκδοση, καθώς και μια σειρά εργαλείων που εξελίσσονται συνεχώς τα τελευταία 10 χρόνια. Με αυτήν την τεχνολογία η Techland έχει κυκλοφορήσει πάνω από 20 τίτλους, στους οποίους περιλαμβάνονται τα Dead Island, Call of Juarez, Dying Light και Dying Light: The Following. Ταυτόχρονα, η εταιρεία έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη παιχνιδιών και για τις συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Πολωνία και στον Καναδά, ενώ το προσωπικό της έχει ξεπεράσει πλέον τους 200 ταλαντούχους ανθρώπους από όλους τους τομείς της βιομηχανίας του gaming. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Techland μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.techland.pl
Η Enarxis Dynamic Media Ltd. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1999 στην Αθήνα και σύντομα κατάφερε να αναγνωριστεί ως ένας αξιόπιστος και έγκυρος διεθνής συνεργάτης που εκπληρώνει τις υποσχέσεις του, υποστηρίζει τους συνεργάτες του και χτίζει αμοιβαία επικερδείς, μακροχρόνιες εμπορικές σχέσεις. Αυτήν την στιγμή εξυπηρετεί πάνω από 1200 λογαριασμούς που περιλαμβάνουν e-tailers, παραδοσιακούς retailers, αλυσίδες καταστημάτων, καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, video clubs και Hypermarkets στην Ελλάδα αλλά και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες, με επίκεντρο τις αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου, καταφέρνοντας να καταγράψει εξαιρετικό ρυθμό ανάπτυξης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τίτλους που διανέμει η Enarxis Dynamic Media, παρακαλούμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.enarxis.eu.


http://www.gameslife.gr/enarxis-diathesi-techland-60916

http://www.best-gaming.net/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]


Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις