Δημοσιεύθηκε Τετ 14 Φεβ - 10:09:08
Υλικά
1,5 kg baby πατάτες
1 ματσάκι ρόκα
8 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ξύδι κόκκινου κρασιού
2 κουταλιές της σούπας κάππαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά τις πατάτες κα τις τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα αλατισμένου νερού.
Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να είναι τρυφερές, τις στραγγίζουμε σε ένα σουρωτήρι, τις κόβουμε στα δύο και τις μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος.
Ενώ οι πατάτες είναι ακόμα ζεστές, προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά και αλατοπιπερώνουμε.
Πηγή: Υumyum